Now Playing Tracks

hi shamir rohaizad

hai , kita nak cakap yang shamir tu boyfriend kita alah sorry la bajet sikit ni , hahha nak tahu tak yang kita sayang shamir tu macam mana ?kita sayang dia mcm mana kita sayang mama kita , sebab shamir tu baik tak penah marah kita rasanya dia tu macam faham kita ,kita sayang dia sangat , harap dia tahu yang kita ni sayang dia , dan harap mcm mana kita sayang dia mcm tu juga dia sayang kita ni hihi thank shamir sebab selalu buat kita happy dgn awak tu m tak penah hilang rasa sayang i dkt you wuwuwuuw sweetnyaa syafikah rosli wuwuwuuw , okkayy la bye assalamualaikum

We make Tumblr themes